1
 
 
 
 
Ευρωπαϊκή Πίστη – “True Leader” εταιρία για 9η συνεχόμενη χρονιά 23/12/2019
 
Ευρωπαϊκή Πίστη – “True Leader” εταιρία για 9η συνεχόμενη χρονιά (167,66KB)

Χαλάνδρι 23 Δεκεμβρίου 2019 – Ο Όμιλος Ευρωπαϊκή Πίστη βραβεύτηκε για ένατη συνεχόμενη χρονιά ως “TrueLeader” επιχειρηματικός οργανισμός σε μια λαμπερή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο DivaniCaravel με διοργανωτή την IcapGroup. 

Η συγκεκριμένη βράβευση καθιστά την Ευρωπαϊκή Πίστη μέλος μιας πολύ κλειστής ομάδας 6 ομίλων και εταιριών, που λαμβάνουν αυτή τη διάκριση ανελλιπώς από την καθιέρωση του θεσμού.

Ο Όμιλος Ευρωπαϊκή Πίστη ικανοποίησε για ακόμη μία χρονιά και τα τέσσερα αντικειμενικά κριτήρια που αφορούν στην Κερδοφορία, στην Αύξηση του Προσωπικού, στη Διακεκριμένη Θέση στον Κλάδο βάσει του Κύκλου Εργασιών και στο βαθμό Πιστοληπτικής Ικανότητας.

Πιο συγκεκριμένα, η διάκριση του Ομίλου Ευρωπαϊκή Πίστη ως “True Leader” σηματοδοτεί τα εξής:

  • Ο Όμιλος Ευρωπαϊκή Πίστη συμπεριλαμβάνεται στους 200 πιο κερδοφόρους Ομίλους για το 2018.
  • Συγκαταλέγεται στους 150 Ομίλους με τον μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού.
  • Αποτελεί έναν από τους 150 Ομίλους που έχουν αυξήσει τον αριθμό προσωπικού τους από το έτος 2017 στο 2018.
  • Βρίσκεται ως Εταιρία στις κορυφαίες θέσεις του Κλάδου της με βάση τον Κύκλο Εργασιών.
  • Έχει ως Εταιρία υψηλό ICAP Score (Διαβάθμιση Πιστοληπτικής Ικανότητας).

Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας κ. Χ. Γεωργακόπουλος, ο οποίος δήλωσε σχετικά: ”Είμαστε υπερήφανοι που για ένατη συνεχόμενη χρονιά βρισκόμαστε ανάμεσα στους ηγέτες της ελληνικής οικονομίας. Μια διάκριση που μόλις 6 επιχειρήσεις της ελληνικής αγοράς καταφέρνουν να αποσπούν ανελλιπώς από το 2011. Η ανάδειξη ως TrueLeader εταιρία όλα αυτά τα χρόνια είναι αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης των πελατών, των μετόχων μας, αλλά και της συλλογικής προσπάθειας της Διοίκησης, του Ανθρώπινου Δυναμικού, και του Δικτύου Πωλήσεων’’.

πίσω
 
Change your consent Revoke your consent