1
 
 
 
 
Ευρωπαϊκή Πίστη – Ενημερωτική καμπάνια για την οδηγική συμπεριφορά σε συνεργασία με το OPEN TV 04/12/2019
 
Ευρωπαϊκή Πίστη – Ενημερωτική καμπάνια για την οδηγική συμπεριφορά σε συνεργασία με το OPEN TV (51,55KB)

Χαλάνδρι, 04 Δεκεμβρίου 2019 – Στον αέρα βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες η ενημερωτική καμπάνια που ξεκίνησε η Ευρωπαϊκή Πίστη σε συνεργασία με το OPENTV, με τίτλο "Είναι στο χέρι σου να επιλέξεις προορισμό".

H καμπάνια έχει ως κύριο στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού, αναφορικά με την ασφαλή οδηγική συμπεριφορά και τα πολλαπλά της οφέλη.

Η συγκεκριμένη δράση αποτελείται από 11 video, τα οποία αντιστοιχούν σε μία ξεχωριστή θεματική ενότητα το καθένα και θα προβάλλονται έως τα μέσα Δεκεμβρίου.

Τα θέματα των video που προβάλλονται στο πρόγραμμα του OPENTV, αφορούν σε σημαντικά ζητήματα για την οδηγική συμπεριφορά όπως η μη χρήση ζώνης ασφαλείας και κράνους, η οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, η παραβίαση της σήμανσης stop και αλλά πολύ κομβικά θέματα που θα πρέπει οι οδηγοί να λαμβάνουν υπόψιν.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη μέσα από τη συγκεκριμένη ενέργεια έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει τους Έλληνες οδηγούς και να συμβάλλει σε ένα ασφαλέστερο περιβάλλον στους δρόμους της χώρας, με λιγότερα ατυχήματα.

                             

πίσω
 
Change your consent Revoke your consent