1
 
 
 
 
Ευρωπαϊκή Πίστη – Animated promotional video για την προστασία κατοικίας, με το πρόγραμμα «Safe Home». 04/11/2019
 
Ευρωπαϊκή Πίστη – Animated promotional video για την προστασία κατοικίας, με το πρόγραμμα "Safe Home". (155,58KB)

Χαλάνδρι, 4 Νοεμβρίου 2019 – Η Ευρωπαϊκή Πίστη στο πλαίσιο της ψηφιακής της στρατηγικής, η οποία αφορά στο σχεδιασμό σειράς ενημερωτικών ενεργειών με τη μορφή animatedpromotionalvideos, δημιούργησε ένα νέο video για το πρόγραμμα προστασίας κατοικίας «SafeHome».

Η Εταιρία αντιλαμβανόμενη την αξία της συνεχούς ενημέρωσης για την αναγκαιότητα της ασφάλισης, επανασυστήνει το «SafeHome», ένα σύγχρονο πρόγραμμα προστασίας κατοικίας, το οποίο κάνει την ασφάλιση της περιουσίας πιο προσιτή από ποτέ.

Με το διάρκειας 2 λεπτών animated video, ενισχύεται η ασφαλιστική συνείδηση των καταναλωτών, δίνοντας απαντήσεις σε χρήσιμους προβληματισμούς σχετικά με την εξασφάλιση και την προστασία της περιουσίας.

Ταυτόχρονα επισημαίνεται η αλήθεια, ότι όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν ένα σπίτι κατανοούν πλήρως την ανάγκη της απόκτησής του καταβάλλοντας για την αγορά του ένα μεγάλο ποσό, αλλά δεν κατανοούν την ανάγκη της ασφάλισής του, ιδιαίτερα όταν αυτή κοστίζει πιο φθηνά από όσο κανείς θα μπορούσε να φανταστεί.

Το συγκεκριμένο video αποτελεί το 3ο animatedpromotionalvideo και έχει ως στόχο, όπως και τα προηγούμενα, τόσο να ενημερώσει τον καταναλωτή, όσο και να συνδράμει στο έργο των 5.500 Συνεργατών της Εταιρίας, που έχει ως στόχο την υπεύθυνη ενημέρωση των Ελλήνων καταναλωτών.

Tovideo είναι διαθέσιμο στο www.europaikipisti.gr (πατήστε εδώ) και στο youtube κανάλι της Εταιρίας (πατήστε εδώ).

πίσω
 
Change your consent Revoke your consent