1
 
 
 
 
Ευρωπαϊκή Πίστη – Ταξίδι για τους κορυφαίους του Δικτύου Πωλήσεων στην Αγία Πετρούπολη 06/06/2019
 
Ευρωπαϊκή Πίστη – Ταξίδι για τους κορυφαίους του Δικτύου Πωλήσεων στην Αγία Πετρούπολη (159,70KB)

Χαλάνδρι 06 Ιουνίου 2019 – Ένα μοναδικό ταξίδι επιβράβευσης στην Αγία Πετρούπολη είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι κορυφαίοι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές που διακρίθηκαν στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Πωλήσεων για το 2018.

Από τις 9 έως και τις 13 Μαΐου, οι 81 συμμετέχοντες έζησαν 5 ημέρες ξεκούρασης, ξεναγήσεων και ποικίλων δραστηριοτήτων που είχε οργανώσει η Εταιρία, στη «Βενετία του Βορρά», στην αριστοκρατική πόλη της Αγίας Πετρούπολης, τη μοναδική μεγαλούπολη στον κόσμο που έχει ανακηρυχτεί από την Unesco ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην πόλη της Αγίας Πετρούπολης και να επισκεφθούν, μεταξύ άλλων, αξιοθέατα όπως η Εκκλησία Savior on Blood, το ύφος της οποίας διαφέρει από την νεοκλασική και μπαρόκ αρχιτεκτονική που κυριαρχεί στη ναοδομία της πόλης υιοθετώντας ένα μεσαιωνικό στυλ, το κτίριο Dom Knigi, γνωστό και ως σπίτι των βιβλίων και τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ισαάκ. Επίσης, είχαν τη δυνατότητα να διασχίσουν την επιβλητική γέφυρα των παλατιών, η οποία εκτείνεται στον ποταμό Νέβα μεταξύ της πλατείας του Παλατιού και του νησιού Vasilievsky αλλά και να επισκεφθούν το Peterhof, το θερινό ανάκτορο που αποτέλεσε την άμεση απάντηση του Μέγα Πέτρου, στον LuisXIV της Γαλλίας και το παλάτι των Βερσαλλιών. 

Μία από τις σημαντικότερες στιγμές του ταξιδιού ήταν η επίσκεψη στο μεγαλύτερο μουσείο του κόσμου, το περίφημο Hermitage, που φιλοξενείται σε ένα συγκρότημα έξι κτιρίων, τα παλαιά Χειμερινά Ανάκτορα, στις όχθες του ποταμού Νέβα. Στις συλλογές του μουσείου φιλοξενούνται έργα των κορυφαίων καλλιτεχνών της ιστορίας της Τέχνης, με εκθέματα που ξεπερνούν σε αριθμό τα 3.000.000.

Η Εταιρία επιφύλασσε στους επιτυχόντες μια σειρά εκπλήξεων, οι οποίες έκλεψαν τις εντυπώσεις, όπως η παρακολούθηση μπαλέτου στην περίφημη παράσταση «Η λίμνη των κύκνων», η μετακίνηση με εντυπωσιακές άμαξες τη βραδιά των βραβεύσεων και η οργάνωση της εκδήλωσης των βραβεύσεων στο PalaceofGrandDukeVladimir. Το συγκεκριμένο παλάτι διατηρεί ανέγγιχτο το εσωτερικό του από το 1872, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας και της παράδοσης της Ρωσίας.

πίσω