1
 
 
 
 
Ασφαλιστικός Γονέας – Επιβράβευσε και το 2017 με επιστροφή ασφαλίστρων τους κατόχους του προγράμματος 28/12/2017
 
Ασφαλιστικός Γονέας – Επιβράβευσε και το 2017 με επιστροφή ασφαλίστρων τους κατόχους του προγράμματος (155,88KB)

Χαλάνδρι 28 Δεκεμβρίου 2017 – Με περισσότερα από €260.000 επιβράβευσε η Ευρωπαϊκή Πίστη τους κατόχους του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας το 2017.

Το συγκεκριμένο ποσό αφορά σε επιστροφή ασφαλίστρων, την οποία εξασφαλίζουν οι κάτοχοι του προγράμματος, πραγματοποιώντας απλά τις καθημερινές τους αγορές από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, έχει αναπτύξει ένα ευρύ πανελλαδικό δίκτυο συνεργαζόμενων με τον Ασφαλιστικό Γονέα επιχειρήσεων, το οποίο διευρύνεται συνεχώς μέσω νέων συνεργασιών.

Και το 2017 η Εταιρία προχώρησε σε σημαντικές συνεργασίες με επιχειρήσεις. Ενδεικτικά αναφέρονται οι εταιρίες Πλαίσιο, PrinceOliver, Volton, oroloi.gr, kosmima.gr, οι οποίες σε συνδυασμό με τις ήδη υπάρχουσες επιχειρήσεις Σκλαβενίτης, Revoil, Μασούτης, MarketIn, Green, NotosGalleries, NotosHome, Sephora, Vodafone, Adidas, PetCity, Ανδρεάδης Homestores κ.α., αποτελούν το δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, μέσω του οποίου οι κάτοχοι του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας μπορούν να διαμορφώσουν οι ίδιοι, ανάλογα με τις καθημερινές τους αγορές:

  • Τα ασφάλιστρα που καταβάλλουν σε οποιοδήποτε υπάρχον ή μελλοντικό ασφαλιστήριο συμβόλαιό τους στην Ευρωπαϊκή Πίστη.

  • Τις δωρεάν αγορές στην οικογένειά τους, σε περίπτωση νοσοκομειακής περίθαλψης ή απώλεια ζωής τους από ατύχημα μέχρι και για 12 μήνες.

Για να αποκτήσει κάποιος το πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας ή για να δει περισσότερες πληροφορίες, μπορεί να επισκεφθεί το www.asfalistikosgoneas.gr, να κατεβάσει δωρεάν το App του προγράμματος, ή να απευθυνθεί σε έναν από τους 5.000 συνεργάτες της Ευρωπαϊκής Πίστης σε ολόκληρη την Ελλάδα.

πίσω
 
Change your consent Revoke your consent