1
 
 
 
 
Ευρωπαϊκή Πίστη – “True Leader” εταιρία για 7η συνεχόμενη χρονιά 20/12/2017
 
Ευρωπαϊκή Πίστη – “True Leader” εταιρία για 7η συνεχόμενη χρονιά (150,03KB)

Χαλάνδρι 20 Δεκεμβρίου 2017 – Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά η Ευρωπαϊκή Πίστη αναδείχθηκε “True Leader” εταιρία, στο πλαίσιο του θεσμού της ICAP GROUP, “True Leaders”, αποτελώντας μία εκ των 8 επιχειρήσεων που λαμβάνουν αυτή τη διάκριση ανελλιπώς από την καθιέρωση του θεσμού.

Πιο συγκεκριμένα, ικανοποιώντας για άλλη μία χρονιά και τα τέσσερα αντικειμενικά κριτήρια βράβευσης: Κερδοφορία, Αύξηση Προσωπικού, διακεκριμένη θέση στον Κλάδο της βάσει του Κύκλου Εργασιών και υψηλή πιστοληπτική ικανότητα, η Ευρωπαϊκή Πίστη διακρίθηκε ως μία από τις 68 καλύτερες επιχειρήσεις - ηγέτες στην Ελληνική αγορά, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους ισολογισμούς 15.000 εταιριών.

Στην τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε, το βραβείο παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής Χαρτοφυλακίου της Εταιρίας, κ. Ν. Χαλκιόπουλος, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι καθώς για 7η συνεχόμενη χρονιά βρισκόμαστε ανάμεσα στους Ηγέτες της Ελληνικής οικονομίας. Μία διάκριση που μόλις 8 εταιρίες της Ελληνικής Αγοράς έχουν καταφέρει να αποσπάσουν ανελλιπώς από το 2011. Η ανάδειξή μας ως “True Leader” εταιρία όλα αυτά τα χρόνια, είναι αποτέλεσμα αρμονικής συνεργασίας, συνοχής και συλλογικής προσπάθειας της Διοίκησης, του Ανθρώπινου Δυναμικού και του Δικτύου Πωλήσεων της Εταιρίας».

 

 

 

 

Ο κ. Ν. Χαλκιόπουλος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. & Γενικός Διευθυντής Χαρτοφυλακίου, παραλαμβάνει το βραβείο από τον κ. Μιχάλη Σιαμίδη, Αντιπρόεδρο Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

 

 

πίσω
 
Change your consent Revoke your consent