1
 
 
 
 
Όμιλος Ευρωπαϊκή Πίστη – Συμμετοχή των εργαζομένων στον αγώνα «Greece Race for the Cure» 04/10/2017
 
Όμιλος Ευρωπαϊκή Πίστη – Συμμετοχή των εργαζομένων στον αγώνα "Greece Race for the Cure" (156,25KB)

Χαλάνδρι 04 Οκτωβρίου 2017 – Ο Όμιλος Εταιριών Ευρωπαϊκή Πίστη συμμετείχε και φέτος ενεργά στον αγώνα Greece Race for theCure, τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα, που πραγματοποίησε για 9η χρονιά ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Το Greece Race for theCure είναι ένας αγώνας - θεσμός, ο 2ος μεγαλύτερος αγώνας Race for theCure παγκοσμίως. Πάνω από 35.000 γυναίκες, άνδρες και παιδιά βρέθηκαν στο Ζάππειο, την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, συμμετέχοντας ενεργά στο σκοπό του Συλλόγου, είτε τρέχοντας τη διαδρομή των 5 χλμ., είτε περπατώντας τη διαδρομή των 2 χλμ.

Τόσο η Ευρωπαϊκή Πίστη, όσο και οι θυγατρικές της Alter Ego FacilitiesManagementκαι Ευρωπαϊκή Πίστη AssetManagement, εκτός από Χορηγοί Υπηρεσιών, είχαν ηχηρή παρουσία για άλλη μία χρονιά με περισσότερες από 110 συμμετοχές, με σκοπό την ενίσχυση των προσπαθειών του Συλλόγου για την ψυχοκοινωνική στήριξη γυναικών, που πάσχουν από καρκίνο του μαστού καθώς και την ενημέρωση για την πρόληψη και προαγωγή της έγκαιρης διάγνωσης.

Ο Όμιλος Ευρωπαϊκή Πίστη, ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης με ευαισθησία σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης, θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα τη δύσκολη αλλά φιλόδοξη προσπάθεια του Συλλόγου, με στόχο την ελπίδα, την εξάλειψη του φόβου και την ενημέρωση που σώζει ζωές.

 

 

πίσω